图片6.jpg


TKO SMO
Sunwebcamje sigurnost kamera brand pod GATESEA tehnologija,s naglaskom na RandD i proizvodnjaodvisoke performanse 3G / 4G/WIFI IP kamera & Solaris Power PC bežični vanjski sigurnosne kamereu svijetu. Sunwebcam je razvio i patentirao male snage, bežični hardver i cloud softver koji omogućuje kraja na solarni pogon sustava koji su pola cijene od alternative i puno jednostavniji za instalaciju i upravljanje. Smo na tržištu naših proizvoda u građevinarstvu, sigurnost web-mjesta, industrijske automatizacije, ulje i plin, poljoprivreda, zakona i okolinu.


Naša tvornica

GateSea Tech je surađivao s prekinuti velikih sveučilišta za talente kultiviranje, uspješno pretvoriti najnovije tehnologije solarnih fotonaponskih i bežične kamere u proizvode prednosti, 8 postdiplomce i 25 neženje profesionalnih stručnjaka radi za GateSea RandD ekipa, više od 8% tvrtki prihod je uložio u ovaj odjel godišnje, GateSea Tech generira 20 patenata za nove izume u samo jednoj godini 2015.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Tim i projekata

Se projekti uključuju:

Projekt baza postaje praćenje - Kina mobilne komunikacije suradnja

Praćenju projekata poljoprivredno - Kineske akademije Sciencese

Praćenju projekata poljoprivredno - Sveučilištu Beijing Normal

Projekt gradnje Monitoring - Lip hua nekretnine

Projekt od gradnje Monitoring (OEM kamera i platforma) – poznati sigurnost rješenje poduzeće

Projekt zaštite okoliša Mnitoring-neki sigurnost rješenje poduzeće


Naš proizvod

ŠTO NUDIMO
Solarni pogon vanjski bežične sigurnosne kamere
Sunwebcam prodaje i podržava 3G / 4G/WIFI IP kamera visokih performansi sa solarne energije opcije za različite aplikacije.
Običaj i OEM rješenja
Rado ćemo razmotriti prilagođene aplikacije i konfiguracije da bi vaš projekt uspjeh.


Proizvod primjena

Smo na tržištu naših proizvoda u građevinarstvu, sigurnost web-mjesta, industrijske automatizacije, ulje i plin, poljoprivreda, zakona i okolinu.


Naš certifikat

Svi proizvodi prošlo Kina obvezni certifikacija (HGK) propisa, neke od proizvoda je certificiran po CE, UL i FCC propisa.

Patent proizvoda uključujući IP67 vodootporan prijenosa patenta za izum (baterija), uzorak za proizvod (dizajn).


Proizvodne opreme

Uz najnapredniji njemačke marke Fotonaponski solarni paneli laminiranje stroj, stroj za rezanje laserom solarne ćelije, visoku preciznost čip sortiranja za, Siemens širokopojasno puls starenja linija, tvrtka godišnji kapacitet dosegla vrh produktivnost 1.7MW Fotonaponski modul i 5.000 postavlja solarne kamera.


Tržišta proizvodnje

Potaknuti novu viziju

Sigurno si primijetio je impregniran torbu tiskane "profesionalni solarni kamera i rješenje tvornica" pojavljuje se u sve naše stranice projekt, slijedi GateSea Tech inženjera cijele Kine, čak i na stranim gradilištima... Nakon prolazna stanica na svakom mjestu, ostavio slavan solarne kameru, onda se pripremi na sljedeće odredište. To je običan kao i mi ali možeš osjetiti naše jednostavne sreće, naše trajno opredjeljenje za odgovornost, ćete saznati puno izuzetnu kvalitetu kada znate više o nama, mi smo uvijek u pokretu za okoliš prijateljski svijet i mi smo doista zahvalan za vašu pratnju.


Naša usluga

RandD odjel sastoji se od tima stručnjaka koji imaju više od 15 godina iskustva u softver i hardver razvoj varira industrije i dobro prilagođeno i OEM rješenja uključuju:

· Kamera oblik prilagodbe

· Prilagođena konfiguracija

· Prilagođene funkcije

· Koji se kreće aplikacija prilagodbe

Prilagođena i potpuno novo korisničko sučelje

Podrška za određeno polje primjene

Datuma analitike i upozorite funkcije

· Oblak usluga pristup prilagodbe

图片7.png  
 
TKO SMO
RandD odjel sastoji se od tima stručnjaka koji imaju više od 15 godina iskustva u softver i hardver developmentin sigurnosnih kamera sektora i cilj osiguravanje Posljednja inovativne proizvode i tehnologije po konkurentnim cijenama.
图片8.png 
 JAKA TEHNIČKA EKIPA
Pružamo snažnu tehničku podršku za custom i OEM rješenja, posebno za izgradnju, ulje i plin, poljoprivrede i okoliša praćenje projekata.
图片9.png

 
PATENTIRANA TEHNOLOGIJA
Pomaci u smanjenju potrošnja od kamera i pametan punjenje solarnih baterija. Ovo je napravio solarni pouzdan, efikasan i puno niže troškove nego sadašnja generacija sustava.
图片10.png  
 
PRISTUPAČNE CIJENE
Sunwebcam profesionalni položaj kamere su pola cijene alternative. Ozbiljno, pogledajte usporedbe ovdje.


ZAŠTO ODABRATI NAS?

Sunwebcam je nova vrsta položaj kamere. Postoje 3 razloga za uzeti u obzir Sunwebcam:
·Patentirana tehnologija-pomaci u smanjenju potrošnja od kamera i pametno punjenje solarnih baterija. Ovo je napravio solarni pouzdan, efikasan i puno niže troškove nego sadašnja generacija sustava.

·Certifikati-IP67 Vodootporan stopa Patent za izum (baterija) uzorak za dizajn proizvoda.

·Jaka Tehnička ekipa– pruža snažnu tehničku podršku za custom i OEM rješenja, posebno za izgradnju, ulje i plin, poljoprivreda, sigurnost mreže električne snage i ekološki projekti praćenja.

·Pristupačne cijene-Sunwebcam profesionalni položaj kamere su pola cijene alternative. Ozbiljno, pogledajte usporedbe ovdje.


Smo trenutno u potrazi za novim kanalima partnera i imati priliku čuti od tvrtki koje želite prodavati naše proizvode u vlastitim programima. Obratite nam se e-porukuinfo@sunwebcam.comili pozvati + 86 76087808162 za daljnje cijena ili tehničkih informacija.