Sunwebcam 3G / 4G Solarna Powered kamera

- Mar 13, 2018 -

U kamere sigurnosne solarni pogon su sve do sada. Gotovo si, stalno čini se da najmanje jedan iznenađenje video kamera nadzire mjesto, a odličan faktor. sigurnost elektroničke kamere zapis što god to ide, stalno imajući oko na mjesto i nudi idealan dokaz ako se nešto u svom prikazu.

图片1.png 

Sunwebcam 3G / 4G Solarna Powered kamera

 

Kao sigurnosne kamere unaprijed u inovacijama, oni kraj gore bitak više prevladava. Oni jednostavno ne otkriju u banke i druge kompanije lokacije; Čak i kuće koristiti čineći korištenje zatvorenog kruga (CCTV) video kamera, opskrbljuje vlasnici sigurnost i sigurnost. Ovaj post će vas uputiti u dobivanje idealan tipsunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamereza vaš dom.

 

 

Najbolja mjesta za elektroničke kamere

Na primjer, metak dizajn kamere koristi kućište koje je otporan, i možete vidjeti otprilike 35 metara i ima viđenje kut od 70 stupnjeva, što je najbolji kut elektroničke kamere možete ostvariti bez misshaping fotografija. Infracrvene kamere možete vidjeti u mraku, učinkovit u viđenje kao i 25 metara, možda i dalje s malo svjetla. Na dan/noć kamera je potpuno nova vrsta kamere, koristeći dodatne osjetljive slike čip koji im omogućava da vidi u low-light uvjetima, čak i puno bolje od infracrvene kamere, međutim postojanje staklo može utjecati na razlučivost slike. C-montirani video kamere se mogu mijenjati, a ovisno o leće ona koristi, može zumiranje u određenom mjestu. Konačno, kupola vrste elektroničke kamere hardiest, učinkovite su u drži protiv hit iz VODOOTPORNE razini IP65.

 

Za optimalnu zaštitu, moraš razumjeti gdje staviti svoje elektroničke kamere, uz koje sunwebcam 3 G/4 G Solarna powered kamera koristi to mjesto. Entryways su dobar primjer, posebno kada cam možete dobiti visoke rezolucije slike. Ovo omogućuje video kamera za snimanje lica svih koji su u. S druge strane, elektroničke kamere koje mogu vidjeti velikog kuta korist mjesta gdje se javlja puno aktivnosti, zajedno sa mjestima koja kuća prized posjede.

 

Postoje razne vrste sigurnosne kamere za izabrati iz. Neke od tih se sastoje od metak dizajn, infracrvene, dan/noć, C-nosač, a kupola video kamere svaki od njih ima svoje različite funkcije koje ih razdvajaju od drugoga, ostavljajući je otprilike tvoj vrlo vlastiti izbor.

 

 

Crno-bijeli ili u boji?

Boja rješenje je isto tako ključni element za sunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamere. Crno i bijelo rezolucija kamere nisu više trošak djelotvoran, i puno bolje vide na mjestima s malo svjetla. Boja rezolucija kamere s druge strane, imaju sposobnost da ponudi više cjeloviti uvid u lokaciju, te možete bolje odrediti osobe. To je prije svega proračun plana zabrinutost, no to je vrijedi o tome razmisliti.

图片2.png 

Sunwebcam 3G / 4G Solarna Powered kamera

Bežični ili tvrdo-poslati novac?

Obje vrste video-kamere dobiti posao učinio za nadzor oko na jednostavno super no ovo je isto tako moramo uzeti u obzir. Imajte na umu da bežične kamere su prijenosni, neprimjetan i jednostavnije za postavljanje, dok su hard-wired elektroničke kamere više fiksnih, idealan za pozicioniranje u mjestima koja zahtijevaju konzistentan sat.

O drugim stvarima

 

Dok u potrazi za sunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamere na www.gatesea.com, zaboravite brojne funkcije koje tvoja kamera može isto tako iskoristiti, kao zvuk lov, noćni vid i lov time-lapse još snimaka. Isto tako možete postaviti TELEVIZOR da se hrane elektroničke kamere, i koristiti pokret javlja inovacija za brzu promjenu TELEVIZIJSKI kanal u elektroničke kamere ili ako TELEVIZOR nije u upotrebi, Postavi video odmah zalijepiti video prilikom kretanja. To je također moguće s web-veze, dopušta vam da vidite video feed od tvoj računalni sustav, ili možda slanje e-mail obavijesti bilo kakve aktivnosti na videu.

 

Možete čak i Psiha se kršitelje zakona sa lažne nadzorne video kamere. To je trošak-efikasan način zastrašujuće pojedinaca iz pokušavate nešto u tvojoj kući, emitira dojam da vaš dom ima nadzorni. Naravno, ovo je samo ako mogu platiti za pravi sunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamere.