Sunwebcam Solarna bežične sigurnosne kamere

- Mar 14, 2018 -

Stopa za sigurnost kamera postavljanje ovisi na kakvu sunwebcam solarni bežičnih sigurnosnih kamera sustav želite, funkcije mislite poput udaljenog praćenja koriste pametne telefone i tablete i na kraju raznih sigurnosnih video kamera želja skupa oko vaš ured ili dom.

1.jpg

Sunwebcam 3G / 4G Solarna Powered kamera


Trebam kupiti sunwebcam solarni bežični sigurnost kamera sistem?

Za lokacije koje su čak više od 40 metara trebat će sunwebcam solarni bežične sigurnosne kamere sa podesivim objektivom ili podmiriti stajališta objektiv. Možete vidjeti koliko metara ovisno o tome koji objektiv koristite još više uski pogled. Čak možete koristiti PTZ kamere koje možete pomicati okolo i zumiranje u određenom mjestu. Budite sigurni da stane video kamere sa pravilno leća za dobivanje određene informacije kao što su oznake i vozač je lica kada automobili su povlačenjem u mnogo. Sunwebcam solarni 4G fotoaparat ima auto otkriti i noćni vid, e-mail će vam kada se netko pojavi na slici, to će vam poslati e-poštom.


Analogni ili osnovni HD elektroničke kamere može dati u stvari ste vrlo iste podatke kao IP video kamere na dužini se nakon koncept pozicioniranja. Ako se pokušavate pokriti vrata ili prolaz, čak i sa niska razlučivost elektroničke kamere dobit ćete odlične fotografije ako video kamera je staviti u roku od 15 metara od točno ono što pripremiti za pokrivanje. U slučaju da trebate još više stanje oko 40 metara, morat ćete napraviti korištenje veće rezolucije sunwebcam solarni bežične sigurnosne kamere. I dalje ćete lica funkcije, tetovaže i drugi malo podataka.

2.jpg

Sunwebcam 3G / 4G solarni pogon PTZ kamera


2 osnovne smjernice za elektroničke kamere su položaj i funkcija. IP video kamere su fantastične, u slučaju da kupite kvalitetniji dizajna možete pokriti više lokacija i više informacija iz raspona, značenje, može pokriti više lokacija sa manje video kamere. Nedostatak IP elektroničke kamere je trošak po elektroničke kamere i mreže prometna gužva. Dobar IP kamere može varirati od $150 do $400 dok veći kraj IP elektroničke kamere može varirati od $500 do $1.200. IP kamere su osim toga Web detalja svinje. Na od prilike koje imate rutinu DSL ili kvalitetan Web osnovana na vašoj lokaciji, biti spremni podnijeti umjerene Web udruge. Ali naše sunwebcam solarni 4G kamera ima mjesto SIM kartice, dopuštajući cam da signal svaki trenutak. Da biste mogli primati slike i video na telefonu cijelo vrijeme.

Pročitajte više o sunwebcam solarni kamera:http://www.gatesea.com.