4G fotoaparati su predvodili razvoj javnog prometa

- May 12, 2017 -

Danas se mnogi od naših autobusnih sustava i dalje oslanjaju na IP video nadzor, ali je i veliko polje za čitavu našu zemlju da se snažno razvije. Mnogi javni transportni sustavi sada koriste najnoviji sustav IP video nadzora za praćenje cjelokupnog rada sabirnice. Sustav nadzora zahtijeva mnogo IP kamera za nadzor 4G. Zato 4G kamere mogu potaknuti razvoj javnog prometa.

Prema relevantnom projektnom osoblju, sustav nadzora sabirnice prvo su izumili privatne tvrtke, koje upravljaju sustavom javnog prijevoza. Oni su izvorno dizajnirali takav sustav kako bi zaštitili svoje Sishourenyuan ne od nekih napada kriminalaca. Nakon toga, međutim, polako se razvio u mehanizam praćenja. Postoji takav sustav nadzora, elemenata bez zakona mnogo su konvergentni, tako da je zločin također bio smanjen.

1(001).jpg

2(001).jpg

Sustav nadzora sabirnice često je povezan s radom i sustavom raspoređivanja. Kao rezultat toga, ako autobus naiđe na prometnu nesreću, ne boji se, mogu prilagoditi rute za odlazak na vrijeme, možete se brže kontaktirati i sa sigurnosnim centrom. Ako postoje neki problemi s vašim putnicima, možete se obratiti i kontrolnoj sobi pomoću nekih telefonskih poziva iz sustava, čime se štiti osobna sigurnost putnika

Obično imamo nekoliko 4G kamere instaliranih na svaki autobus, a informacije u autu mogu biti bolje pohranjene. Kada je potrebno, povremeno možemo prenijeti pohranjene podatke našem centru za praćenje. Ovo je također glavni čimbenik nadgledanja mreže, pa vjerujemo da je pod impulsom 4G kamere. Naš nadzor nad autobusom svakako će dobiti bolji razvoj.