Prednosti Gatesea Solar Powered sigurnosnih kamera

- Sep 21, 2018 -

Prednosti Gatesea Solar Powered sigurnosnih kamera

Naš Gatesea, bežični sustav mobilne kamere, pokreće sunce i zahtijeva samo mobilni signal da djeluje autonomno bilo gdje u svijetu 24/7/365! Opremljen s unutarnjom baterijom, Gatesea je dizajnirana za najteže ekološke opasnosti, a istodobno pruža instant video i slike s udaljenog mjesta na siguran način čak iu uvjetima zamračenja.


Pogledajmo sada prednosti Gatesea solarnih sigurnosnih kamera kako bismo vidjeli što možete očekivati od njih.


1. Fleksibilna mjesta

Sigurnosna kamera s solarnim napajanjem ne zahtijeva rad kabela i mrežne mreže. Zato se može koristiti u raznim aplikacijama nadzora, kao što su udaljeno mjesto ili geografski zahtjevno okruženje.

Tipične web stranice na kojima možete ugraditi fotoaparat za nadzor nad sunčanim svjetlom uključuju, ali nisu ograničeni samo na vaše kuće za odmor, barke, gradilišta, vinograde, farme, staje, brodove, skladišta, RV-ove itd.

2. Jednostavno za instalaciju i premještanje

Bejske bežične sigurnosne kamere DIY napajanja brzo se instaliraju na bilo kojem mjestu koje želite, jer ne morate pokrenuti neuredne kabele ili bušiti uloge, što je prilično ekonomična sigurnosna opcija. Imate i slobodu premještanja vaših fotoaparata solarne sigurnosti dok se projekt napreduje ili dovršava ili kada se premjestite na drugo mjesto.

Još bolje, možete jednostavno premjestiti svoje sunčane sigurnosne fotoaparate kada se projekt unaprijedi ili dovrši i uzme vaše solarne IP kamere na novu stranicu.

3. Zaštita okoliša

Napajan na obnovljivu sunčevu svjetlost, solarni fotoaparati neće uništiti okoliš ili uzrokovati zagađenje kao što to rade otpadne i baterijske baterije.

W hat je više, stvaranje infrastrukture za podršku tradicionalnim sustavima nadzora može biti poremećaj. Fotoaparati s solarnim sustavima ne zahtijevaju nikakvu infrastrukturu i dopuštaju očuvanje takvih područja kao što su močvare.

4. Nadzor dan i noć

Kao što je gore objašnjeno, bežične sigurnosne IP kamere s solarnim napajanjem mogu se puniti baterije noću kad sunčeva svjetlost nije dostupna.

5. Jednostavan za mjerenje

Fotoaparati s solarnim napajanjem također dolaze kao fleksibilna i skalabilna rješenja ako kasnije želite dodati još 2 ili 3 fotoaparata.

1.jpg