Kako spriječiti gubitak nafte i plinskih operacija?

- Sep 13, 2018 -

Kako spriječiti gubitak poslovanja nafte i plina?

ključne riječi: nafta i plin, rudarstvo, nadzorne kamere, sustav sigurnosnih kamera, pumpa, Gatesea


Kao što svi znamo, svaki proces prikupljanja nafte, plina ili rudnih materijala mora biti oprezan i zahtijeva zaseban sustav za proizvodnju električne energije. pa je zaštita ključni problem. Kako bi se riješio taj problem, Gatesea je kreirao 24/7 bežične nadzorne kamere dizajnirane za oštre okoline, sa čvrstim vremenskim uvjetima koji su zatvoreni na IP67. To je potpuno samostalno, s kratkim kabelom na uključenu solarnu ploču.

Industrija nafte i plina ima veliko područje na udaljenim lokacijama. Nije lako provjeriti sve skrivene opasnosti, a vjerojatnost neočekivanih sigurnosnih kršenja je visoka. Gatesea pruža mnogo potrebne vizualne informacije o mjestu; u rasponu od, poznavanje pumpe zaustavljanja glave, ako se ventil preselio, kamion ili vozilo je ušao u nekretninu. Ako dođe do nesreće, senzor pokreta odmah će početi snimati fotografije događaja kako se dogodio. Videozapisi i slike odmah se šalju našem kontrolnom softveru za kameru koji se može pregledati od strane sigurnosnog odjela tvrtke ili onoga tko je zadužen za tu određenu lokaciju. Softver ima funkciju obavještavanja policije.

Daljinski sigurnosni fotoaparati sada su dostupni i pristupačna stvarnost koja će uštedjeti industriju nafte i plina tisuće dolara prethodno izgubljenih u nadmorskoj visini, posjetima pumpi i neočekivanim sigurnosnim kršenjima.

219612503762997588.jpg364055863062495267.jpg