Solarni poplava svjetla vodič za kupnju

- Oct 26, 2018 -

Solarni poplava svjetla vodič za kupnju

微信图片_20181026162553

Čini se da najbolje sunčeva svjetla, postoje mnogi faktori koje treba uzeti u obzir. Čini se da nije lako pronaći onu pravu koja može zadovoljiti vaše potrebe., moramo sastaviti da popis nekih pitanja za u potrazi za solarni vanjska rasvjeta.


1. područje osvjetljenje:


Prva stvar koju trebate uzeti u obzir je gdje planira korištenje sunčeve svjetlosti za osvjetljenje. Područje koje treba rasvijetliti određuje tip solarne poplava svjetla možete odabrati. I ovo također određuje zahtjeve za postojanost i sjaj. Zaista, tamo za neke, to može koristiti osvijetliti ulazna vrata. I neki poplava svjetla također dolaze sa pozvati senzor koji može upaliti svjetlo automatski ako netko prilazi ulazna vrata ulazna vrata je samo malo mjesta, pa mala poplava svjetla je dovoljno. Međutim, ako je potrebno osvjetljenje velikog područja oko vaše kuće, veliko svjetlo je dobar izbor. Nakon toga, prije kupnje, morate znati Ukupna veličina područje treba osvijetliti.


2. vrste svjetla:


Na tržištu postoji nekoliko vrsta solarne halogenke na raspolaganju, uključujući sigurnost, krajolik, sve-u-jednom, senzor pokreta one i vanjskih solarnih panela halogenke. Solarne sigurnosne halogenke su naširoko koristi i većina popularan danas, oni su iz drugih i opremljeni su sa pozvati senzor koji može upaliti svjetla ako otkrije bilo koji prijedlog. Neki modeli omogućuju Podešavanje osjetljivosti, što može poboljšati svoje točnosti i produžiti svoju trajnost. Hibridni dizajn je smislen. Hibridni dizajn je smislen. Na primjer, ako je vrijeme loše, baterija ne može se potpuno. U tom slučaju možete koristiti žičani kabel snage na vlast svjetlo., bez obzira na vrijeme kao hibrid poplava svjetla mogu raditi. Drugi tip je poplava svjetla s vanjske solarne ploče. Možete postaviti odvojene solarni panel od poplava svjetla. Ili primjer, možete postaviti solarne ploče na krovu primiti više sunca tijekom dana za potpuno punjenje baterije.


3. svjetlo razina:


Odaberete poplava svjetla je prije svega zato što je dovoljno lagan i količinu svjetla poplava može proizvesti zaista bitno. Na primjer, poplava svjetla odaberete ne može pokriti cijeli travnjak, pa morate kupiti još jednu. To je bacanje novca. Lumena se koriste za mjerenje svjetlosti vatre. Na primjer, svijeća može proizvesti o samo 12 lumena svjetlosti. Općenito, 23 w žarulja može proizvesti oko 1 500 lumena svjetlosti. Obratite pozornost na izlazu oksida i odlučiti da li svjetlo odaberete može pokriti područje namjeravate osvjetljavaju.


4. trajnost:


Potencijal solarne poplava svjetla je također vrlo važno. Vodootporna poplava svjetla su dizajnirani za ugradnju s vanjske strane treba imati veće kvalitete i trajnosti od druge univerzalne halogenke. Ako vam treba za vrhunski jedan, se odlučite treba biti vremenski dokaz, trajno svjetlo zaslona i metalno kućište. Vrhunska kvaliteta svjetla može izdržati loše vremenske uvjete i čak se može koristiti u hladne zime. Međutim, ako živite u području gdje je dobra klima, ne trebate kupiti skupe i malo pristupačne solarne poplava svjetla je dovoljno.


5. veličina:


LED žarulje imaju tendenciju da se vrlo mali, tako da samo zauzimaju malo mjesta u poplava svjetla. Međutim, neki svjetla imaju tendenciju da se veliki zbog drugih velikih komponenti. Stoga, morate uzeti u obzir ovaj faktor kada odaberete jedan. I gdje morate staviti poplava svjetla i koliko je prostora dostupno. Generalno, solarna halogenke su kao malen kao 5 × 5 inča ili velikoj 20 × 20 inča. I solarnih panela može zauzeti puno prostora. Ako je sve-u-jednom uređaj, morate uzeti u obzir ovaj. Ako je solarni panel je odvojiv, također morati uzeti u obzir gdje to postaviti Internet.