Što čini Solar 4G kameru razlikuje od drugih

- Nov 13, 2017 -

Solar 4G kamera, s punim nazivom bežična kamera za 4G, je nova generacija IOT bežične mrežne kamere tvrtke Zhongshan Gatesea Technology Co., Ltd., koja istovremeno može prenijeti video i zvuk i poslati različite senzorske signale poput signala osjetila vlage, vjetra osjetnik snage i senzor razine vode. Međutim, ono što solarni fotoaparat 4G ističe u takvoj dobi digitalnih proizvoda.

1(001).jpg

U stvari, mnoge funkcije digitalnih proizvoda sve su više humanizirane kako bi ostvarile najveću udobnost za ljude, a solarni 4G fotoaparat nije iznimka. Kao svoje ime, solarni 4G kamera može slati video i glas putem 3g / 4g i WiFi mreže. I podržava GPS funkciju, vrlo je pogodno za ljude da daljinski upravljaju kamerama.

Radno vrijeme je također važno za ljude. Ljudi će sumnjati na proizvode koji trebaju stalno punjenje, što će također imati loš učinak na korisničko iskustvo. Solar 4G fotoaparat ima nisku potrošnju energije, vrijeme čekanja je oko 20 dana, radno vrijeme je oko 5 dana. Sustav sunčevog 4G fotoaparata je osobit, sustav daljinskog upravljanja baterijama, može provjeriti razinu baterije u bilo kojem trenutku i može nam pokazati da li je baterija pod punjenjem, što je jako važno za ljude kako u životu tako iu životu.

Solar 4G kamera također može podržati usluge oblak, može snimati u redovitom vremenu, snimiti video u redovitom vremenu, može prenijeti podatke u kut oblaka kako bi zadržao sigurnost podataka. Štoviše, kamera neće izgubiti vezu sve dok postoji signal, dok se tradicionalni bežični fotoaparati još uvijek koriste usb okružen 4g modul.

Nema sumnje da je solarni 4G fotoaparat bolji od tradicionalne bežične kamere bez obzira na njegovu funkciju i radno vrijeme. Nije čudo da je popularan među ljudima.