Solarni skriven Wi-Fi kamera

Solarni skriven Wi-Fi kamera

sigurnosne solarni pogon kamere bežične sigurnosne kamere će vas zaštititi u malenim među trošak tradicionalne hard-wired Alarmni sustavi. Budući da ne postoji bilo koji žice je jednostavno kretanje kamere i pokreta detektora na bilo koje mjesto u kući i na otvorenom. Neki modeli su dizajniran za...

Detalji o proizvodu

u kamere sigurnosne solarni pogon

图片3.png

Bežične sigurnosne kamere će vas zaštititi u malenim među trošak tradicionalne hard-wired Alarmni sustavi. Budući da ne postoji bilo koji žice je jednostavno kretanje kamere i pokreta detektora na bilo koje mjesto u kući i na otvorenom. Neki modeli su dizajnirani da se u svim vremenskim uvjetima i konstruiran je na ekstremnim temperaturama; drugi trebaju biti smješteni u Kućište otporno na vremenske uvjete kamera.
Velika je stvar osunwebcam Solarna bežične sigurnosne kamerejednostavno jer treba izvan komunalnih crte ili struja. Će se koristiti u bilo kojeg udaljenog mjesta bez struje ili internet veze. Jer su kamere bežične njihove upotrebljivosti je neograničena. Može lako pratiti obiteljske aktivnosti, životinje, Građevinska zemljišta, garaže, promjene okoliša, sveučilišta i škole, privatne imovine i poduzeća.
Naravno još uvijek moraju biti priključen na izvor električne energije u dugo vremena. Obično je tip baterije ili električni pogon. Međutim, problem ovdje je da baterije treba da postanu zamijenjeni ili energijom. Solarne ćelije pričvršćena kamera jedinice mogu stalno puni baterije. Solarne tehnologije su uvelike poboljšana tijekom nekoliko godina, a učinkovitost i paneli će čak i funkcionirati oblačan oblačno. Senzori to aktivirati pod uvjetom da je aktivnost prisutna osigurati kamera radi put i podaci priče prostor nipošto biti uzaludan.
Ako ste vlasnik kuće koristite solarni sigurnosni sustavi kamera za snimanje svibanj dogoditi se tijekom putovanja ih spaja na bilo koji uređaj za snimanje, eventualno digitalni video snimač (DVR), Videorekorder ili računalo. Kamere također možete postaviti da automatski povezati na jednom računalu i pružiti vam izravne poruke u slučaju požara ili plin curi. Brže ste daleko te mogu pronaći status vaše nekretnine okruženje u čim. Internet može otkriti stakla provale kao i svaki pokret na svoj dom.
Instalirajte najnoviji solarni sigurnosnih kamera setove su vrlo kako bi razumjeli. Su razvijeni tako da možete lako premjestiti bilo kamera najnovije mjesto oko svoje posjede. Velika snaga predajnika može biti potrebno veliki svojstava ili zbog. Možete dodati nove kamere na postojeći sustav odmah jer ne postoje žice da se bave. Solarni paneli koji su uključeni u zaštitu kamera setove su odgovarajuće veličine za punjenje unutarnje baterije za vrijeme. Tu je i backup napajanje kada se baterije isprazne preko noći. Ako odlučite da želite napraviti korištenje svoje kamere gnjavaža slobodan u prirodi ili udaljenim mjestima, onda ovaj solarni pozvati-osjećujući kamera je pametan izbor.

Značajke

1. visoka osjetljivost i SNR mikro Megapixel CMOS senzor

2.2.8mm-12mmProfessional HD megapiksela power zoom objektivom

3. podržavaju mobilni telefon daljinski prikaz, kompatibilan s mnogo pametni telefon radnih platformi

4. za izobilju mrežni protokol: TCP/IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, RTSP, i tako dalje

5. za FDD LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

6. podrška 3G / 4G/Wi-Fi 802.11b/g/n bežične mreže

7. podržava ONVIF protokol

8. podržava alarma slika za slanje e-pošte

9. podršku alarm slike upload na FTP server

10. za vrijeme uhvatio sliku stavili na Micro SD karticu i FTP server

11. podrška statičan MEĐUMREŽNI Protokol, također podržava dinamičke IP(DHCP)

12. podržava P2P Uključi i radi

13. podrška IE, Google, Krijesnica preglednik

14.Built na web poslužitelj kako bi se olakšalo korisnik korištenje standardnih preglednika IE postići prednji kraj u stvarnom vremenu pretraživanja i postavljanje upravljanja

15. za gibanje otkrivanje alarm (možete postaviti više regija i osjetljivost) i senzor alarma

16. za 10M / 100M mreže adaptivni

17.Built u mikro SD karticu, Max 128G, tajmer snimanja


Upit