Solarne energije bežične sigurnosne kamere

Solarne energije bežične sigurnosne kamere

SOLAR POWERED energije WIRELESS sigurnosne kamere Sunwebcam vas zaštititi u djeliću troškova tradicionalne teško žičani Alarmni sustavi. Budući da nema žica olakšava kretanje kamere i detektori pokreta na bilo koje mjesto u zatvorenom i na otvorenom. Neki modeli su napravljeni da se...

Detalji o proizvodu

SOLARNE ENERGIJE BEŽIČNE SIGURNOSNE KAMERE
图片4.png  

Sunwebcam vas zaštititi u djeliću troškova tradicionalne teško žičani Alarmni sustavi. Budući da nema žica olakšava kretanje kamere i detektori pokreta na bilo koje mjesto u zatvorenom i na otvorenom. Neki modeli su se svim vremenskim uvjetima i spremni za ekstremne temperature; drugi trebaju biti smješteni u Kućište otporno na vremenske uvjete kamera.
Velika je stvar o bežične sigurnosne kamere je jednostavno jer treba bez vanjske vodove ili struja. Čini ih koriste u bilo kojeg udaljenog mjesta bez struje ili internet veze. Jer su kamere bežične njihove upotrebljivosti je neograničena. Oni su u mogućnosti pratiti obiteljske aktivnosti, životinje, Građevinska zemljišta, garaže, promjene okoliša, sveučilišta i škole, privatne imovine i poduzeća.
Naravno oni će još morati priključen na izvor električne energije u određenom razdoblju. Obično je tip baterije, ili interne baterije. Međutim, problem ovdje je da baterije treba biti zamijenjene ili napunjene. Solarne ćelije pričvršćena kamera jedinice mogu stalno puni baterije. Solarne tehnologije su uvelike poboljšana tijekom nekoliko godina, a učinkovitost i paneli će čak i funkcionirati oblačan oblačno. Senzori pokreta koje aktiviraju kada je aktivnost prisutna osigurati kamera vrijeme izvođenja i prostor za pohranu podataka će se izgubiti.
Da sigurno ste i vlasnik kuće koristite solarni nadzor kamera to hvatanje išta što se događa dok ste daleko ih spaja na bilo koji uređaj za snimanje, da digitalni video snimač (DVR), Videorekorder ili računalo. Kamere također možete postaviti da automatski povezati svoje računalo i dati vam instant poruke je svakako vatru ili plin curi. Brži ste od tebe saznati status nekretnine okoliš u bilo koje vrijeme. Internet može otkriti stakla provale kao i svaki pokret na svoj dom.
Najnoviji solarni sigurnosnih kamera setove su vrlo jednostavan za instalaciju. Su razvijeni pa je moguće jednostavno premjestiti bilo kamera na točno mjesto u kući. Velika snaga predajnika može biti potrebno veliki svojstava ili zbog. Možete uključiti nove kamere prema postojećem sistemu lako budući da nema ' žice zajedno sa. Solarni paneli koji su uključeni u zaštitu kamera setove su odgovarajuće veličine za punjenje unutarnje baterije

Tijekom dana. Tu je i backup napajanje kada se baterije isprazne preko noći. Ako želite koristiti sigurnosne kamere lako u otvorenom ili udaljenim mjestima, ovaj solarni pozvati-osjećujući kamera je pametan izbor.

Industrijama koje koriste naš Solar Power PC sigurnost kamera sistem:

Sunwebcam je idealan za udaljenim lokacijama koji imaju moć ili interneta, gdje maknuti sigurnost i nadzor mora se implementirati. Sustav je prenosiv i može biti premještena i repozicionirani lako.Zajednički programi uključuju:

Gradilišta posao

Farme i riblje farme i voćnjaka

Ulje i plin za bušenje i proizvodnju

Kritične infrastrukture

Vrata za nadgledanje

Parkirališta i prometnica

Tehničke informacije

Modela:GSB-100W

Operacijski sustav

Embedded Linux

Procesor

HI3518E (1,0, 1,3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Predodžba senzor

1.0MP:1 / 4" 1,0 megapiksela progresivni CMOS senzor
1.3MP:1 / 3" 1.3 megapiksela progresivni CMOS senzor
2.0MP:1 / 3" 2.0 megapiksela progresivni CMOS senzor

IR-CUT

Podrška za

Leća

C/CS 4mm 3 Megapixel fiksni objektiv

Minimalno osvjetljenje

0.01 lux

Kompresiju standardnih

Audio kompresija

G.726/G.711 (zadano je G.711)

Stisnut prijevoz tok

32kbps-6Mbps, može samostalno definirani, zadano je 2536 Kbps

Funkcija

Prtljage

Max 128G Micro SD kartice

Otkrivanje pokreta

možete postaviti 4 nezavisna otkrivanje područje (osjetljivost je 1-100 podesiva)

Alarm povezanost

Slanje slike pod nazivom poštanski sandučić; prijenos slika i videozapisa na FTP
poslužitelj; slika i videozapisa na SD karticu

4G funkcija

Podrška za FDD LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Zajednička specifikacija

Paket

4G Wi-Fi kamera
Solarna ploča

Ukupna težina

14,5 KG

Veličina pakovanja

72 × 23.5 × 76 cm

Radna temperatura

-20℃ ~ + 55℃

Radna vlažnost

10% ~ 95% RH

Napajanje

DC12V 2A

Zaštite

IP66

potrošnja energije

3W (IR LED: S); 15W (IR LED: O)

Upit