Solarni pogon mreže kamera

Solarni pogon mreže kamera

Iskoristite na najbolji pokrivenost iz vaše vanjski bežični sigurnost kamera su svrbež stavite u sunwebcam solarni kamera ne žuri. Postoji mnogo što trebate znati prije nego što se vaš vanjski nadzor Internet dolje. To je druga priča – u zatvorenom prostoru i na otvorenom u zatvorenom prostoru, te su zidovi i...

Detalji o proizvodu

Iskoristite na najbolji pokrivenost od tvoj otvoreni bežične sigurnosne kamere

图片1.png

Su svrbež stavite usunwebcam solarni kameraNemoj se žuriti. Postoji mnogo što trebate znati prije nego što se vaš vanjski nadzor Internet dolje.
To je druga priča – u zatvorenom i na otvorenom
U kući, imate zidova i stropova za vlastite sigurnosne kamere i bazen. posebne za to, ali na otvorenom? Vanjski bežične sigurnosne kamere je savršen za bilo koje mjesto. Jer je bežični, možete staviti bilo gdje gdje nadmoćnost pogled koji uključuju izlaze i windows osoba treba braniti od svih vrsta vrijeme, ekstremne vrućine i znatiželjna ptica.
Ali čekaj. Dvorištu bežičnog home sigurnosnih kamera je uvelike razlikuje od moj unutarnji nadzor kamera jednostavno zato što mora dobiti veći domet, 24 metra, i stvarno bi trebao biti dovoljno snažan za hvatanje slike čak i u slabo osjetljiva. Unutarnji kamere pomažu vaša unutarnja rasvjeta tako da nije bilo razloga da se snažan unutarnji fotoaparata.
U međuvremenu, vanjski kamere stvarno treba biti snažan dodatni hvatanje slike s bilo koje udaljenosti lijepo nisko stanje. Ovo će biti vaša razmatranja kad vam se razmišljanje stavljanja vanjski sigurnosnu kameru za dom. Sada kada znate što prolazi otvoreni sigurnosne kamere, potrazi za najbolje odgovara neće biti prenapadan. Bežični, ali i kako se to radi?
Još uvijek pitate kako to funkcionira bez tih ljudi žice? Vanjski bežične sigurnosne kamere je izgrađen-in predajnik i pokriti svoj nakit. video-osoba. Jedanput Installer, šalje videosignal bilo koju određenu frekvenciju prijemnika, koji direktno povezan s sigurnost monitora u kući. To su powered by baterije koje su povremeno puniti ili to može doći kroz imaju dodatnu bateriju da pripremite kada trebate tih proizvoda.
Ako ste se odlučili pan-sklopna otvoreni bežične sigurnosne kamere model će imati širi raspon pokrivenosti i sa udaljenog sistema, tvoj ' u mogućnosti to pan i nagiba fotoaparata bez komplikacija ponovno postavljanje kapaciteta izvan vas ili clambering poklopac. Možete kontrolirati promjene kroz vaš mobilni uređaj ili prijenosno računalo.
Ove kamere imaju kameru zvučnika tako da je moguće komunicirati na osoba čeka na pragu bez izlažu čak i ako ne pune vaš TV ili zaslonu računala, kamere imaju prijedlog istraživanja mehanizma koji vas upozorava na pokret. Zapravo je jer prilično skupi, sve sa te impresivan mogućnosti to naći smeta marketing.
Solarni pogon boja kamera eliminira česte baterija ponovo napuniti. Tijekom dana, ovaj vanjski bežične sigurnosne kamere se oslanja na sunčevu energiju i svijeta večeri, svoje baterije preuzeti kontrolu nad. Tako je neprekidno vanjski nadzor za svoj dom ali nadalje će biti u mogućnosti to hvatanje živ slike ispod 3 Lux svjetlo ili mjere osvjetljenja. Uzeti bilješka taj to povezano s kamerom nije preporučljivo ako nađete izvor energije u blizini.

图片2.png

Ovdje je priložen Specifikacija i podataka solarne kamera sistem, što je test u Zhongshan, Guangdong, Kina. (testiranje web-mjesta je 22.52'N, 113,38' E i Prosječna godišnja sunca vrijeme je 3,5 sati). Možete kao referencu u vašoj zemlji.

Tehničke informacije

Modela:GSB-100W

Operacijski sustav

Embedded Linux

Procesor

HI3518E (1,0, 1,3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Predodžba senzor

1.0MP:1 / 4" 1,0 megapiksela progresivni CMOS senzor
1.3MP:1 / 3" 1.3 megapiksela progresivni CMOS senzor
2.0MP:1 / 3" 2.0 megapiksela progresivni CMOS senzor

IR-CUT

Podrška za

Leća

C/CS 4mm 3 Megapixel fiksni objektiv

Minimalno osvjetljenje

0.01 lux

Kompresiju standardnih

Audio kompresija

G.726/G.711 (zadano je G.711)

Stisnut prijevoz tok

32kbps-6Mbps, može samostalno definirani, zadano je 2536 Kbps

Funkcija

Prtljage

Max 128G Micro SD kartice

Otkrivanje pokreta

možete postaviti 4 nezavisna otkrivanje područje (osjetljivost je 1-100 podesiva)

Alarm povezanost

Slanje slike pod nazivom poštanski sandučić; prijenos slika i videozapisa na FTP
poslužitelj; slika i videozapisa na SD karticu

4G funkcija

Podrška za FDD LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Zajednička specifikacija

Paket

4G Wi-Fi kamera
Solarna ploča

Ukupna težina

14,5 KG

Veličina pakovanja

72 × 23.5 × 76 cm

Radna temperatura

-20℃ ~ + 55℃

Radna vlažnost

10% ~ 95% RH

Napajanje

DC12V 2A

Zaštite

IP66

potrošnja energije

3W (IR LED: S); 15W (IR LED: O)


Upit