Findyouled Solarna poplava svjetla

Findyouled Solarna poplava svjetla

Findyouled Solarna poplava svjetla otvoreni krajolika rasvjeta 60LED/120Lumen lijevanog aluminija zid /In-ground svjetla, 2 u 1 podesiva svjetla sa 16,4 metara kabela, Auto on/off (topla bijela) · Topla bijela 60led/120lumen, izlazni kut 60 stupnjeva za pokriti veći kut od prosječnog potrošača. svjetlo...

Detalji o proizvodu

Findyouled Solarna poplava svjetla otvoreni krajolika rasvjeta 60LED/120Lumen lijevanog aluminija zid /In-ground svjetla, 2 u 1 podesiva svjetla sa 16,4 metara kabela, Auto on/off (topla bijela)

 

图片41.jpg 

· Topla bijela 60led/120lumen, izlazni kut 60 stupnjeva za pokriti veći kut od prosječnog potrošača. svjetlo i solarne ploče su zidne montirati nosače i zemlju postaviti ulog kako bi odgovarao vašim potrebama. I 16,4 ft olovo kabel napraviti svjetlo posao unutarnji

· Trčanje 6 ~ 15 sati bez svjetla zatamnjena kao znak na pun naboj zbog 2000mah baterija s 3 godine jamstva, automatski radi od sumraka do zore na dobar sunca.

· Rotatable 7.5x6.1 palac solarni panel, punjenje brzo i u Oblačnom danu. Samo uključite solarni panel za prvi put i to će doći automatski noću s noći senzor i ostati na 6 sati više

· Vodootporan i prolaza---Rotatable lijevanog aluminija završiti svjetlo s zaključavanje prsten i gumena brtva snažno suprotstaviti kišu, snijeg i velike sunca

· Napomena: Provjerite uključite prekidač svjetlosnog tijela prije upotrebe. Svjetlo je svjetlo osjetljivu i neće svjetlo gore u svijetlu mjestu. Da upali svjetlo po danu, molimo vas potpuno pokriti solarni panel te nema izvor svjetlosti i sunca otkriven.

 

图片42.jpg图片43.jpg图片44.jpg 

Opis proizvoda

Boja: toplo bijela

Napomena:
Svakako uključite prekidač svjetlosnog tijela prije upotrebe (možete osjetiti gumb ispod plastični čep je potonuo). Svjetlo je svjetlo osjetljivu i neće svjetlo gore u svijetlu mjestu. Da upali svjetlo po danu, molimo vas potpuno pokriti solarni panel te nema izvor svjetlosti i sunca otkriven.

Pružaju velik pejzažni ili dramatičan rasvjeta i mogućnosti 
Ovo svjetlo je stvarno savršen za bilo što na otvorenom koji treba biti osvijetljen: prilaz, zastava, znak, put, dvorište, garaža, terase, palubi područja ili čak posebno drvo ili biljka.

Automatsko osvjetljenje 
Svjetlosni senzor na solarni panel, svjetlo automatski dešava u sumrak i ostati na 6 sati više

2 u 1 instalacije 
Štap u zemlju/korištenje uključeni vijci za montiranje na zid

Radi cijelu noć 
Veći solarni paneli da apsorbira više sunca i to svjetlo može trajati 6 ~ 10 sati

Lagano za ugradnju
Posuti tucanikom tijelo i black završiti s IP55 vodootporan, odvojeni 2 w solarni panel sa 16,4 noge žicom, AC ili DC snage je potrebno.

Solarni = zelene energije, uštedjeti novac
Solarni reflektor sa efikasan solarni panel, bez AC ili DC snage, te Sunčeva svjetlost će ne samo biti štedi vam dosta u "prespajanja" naknade za pogon poplava svjetla, također će spasiti $ na računu električne. Ako je vaše vrijeme sunčaniji, bi trebao biti vrlo zadovoljan s ovim proizvodom.

O FindyouLED 
Smo na razvoj i prodaju LED svjetla i LED uređaje za dom i vrt, i možemo se posvetiti poboljšanju i stvaranju bolje kuće vrijeme za vas.


Upit